Kako otvoriti LinkedIn profil?

Naslovnica / Kako otvoriti LinkedIn profil?

5 komentara na “Kako otvoriti LinkedIn profil?”

 1. Panzer napisao:

  Ovaj linkedin-baby-tutorial post je nebitan. -Da, nebitan. Osoba koja se odluci za kreiranje linkedin profila nije bakica s placa.

  Bilo bi zanimljivije da se radi o nekoj detaljnoj anlizi Linkedina s obzirom na druge socijalne mreze ili neka statistkia o tome koliko linkdin pomaze poslovanju ili kakva je praksa velikih/malih kompanija sa linkedinom… ali ovako, jedino sto mi pada napamet je wtf?

  Wtf za Zanu, jer sve sto doticna pise tice se nekih malih i nebitnih tema (http://akcija.com.hr/author/zanasliskovic/). Ovo mi govori da Zana ne zna, nije zainteresirana, za nesto drugo ili joj se ovakve teme namecu od rukovodecih.

  “There’s no such thing as a bad remark, only a guideline.”

  • ilijabrajkovic napisao:

   Hvala ti puno na komentaru, ali naravno, ima tu i naš odgovor. U našem radu s društvenim mrežama shvatili smo da i dalje jako puno korisnika ne koristi niti osnovne funkcije (ili uopće nije otvorila profil) pojedinih društvenih mreža, i da je potrebno raditi edukaciju za razne profile internet korisnika. Da, pišemo i “high-level” postove, ali je potrebno pisati i članke za osnovno korištenje društvenih mreža. To je čisto naše iskustvo i mišljenje, te ćemo i dalje imati ovakve članke.

   Tebi još jednom hvala na mišljenju, ali bi voljeli da se sljedeći put potpišeš pravim imenom i email adresom, jer na taj način bi više cjenili komentar. Jednostavno, nemamo namjeru slušati savjete anonimaca.

 2. […] članku Kako otvoriti LinkedIn profil? kreirali smo profil te nam sada preostaje da ga nadopunimo s potrebnim informacijama. Proći ćemo […]

 3. Ante napisao:

  Stvarno Zana, sta je slijedece, “Kako odgovoriti na SMS poruku?”, “Kako instalirati gtalk na Windows 7?”, “Kako pravilno mentionati na twitteru?”. OHWAIT, taj post si vec napisala, bravo za tebe! :)

 4. […] u grupe koje su tematski povezane sa djelatnošću vaše web stranice i sudjelujte u diskusijama. Kako otvoriti LinkedIn profil možete saznati klikom na link, a svakako pročitajte i 5 LinkedIn savjeta o tome kako da Vaš […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)