7 savjeta za promociju na Instagramu

Naslovnica / 7 savjeta za promociju na Instagramu

3 komentara na “7 savjeta za promociju na Instagramu”

 1. Balkanland napisao:

  Odlican tekst. Sazet i koncizan a opet pun vrednih informacija. Samo kako promovisati proizvode ili usluge koji nisu popularni?!

  • Hvala ti na pozitivnim komentarima na tekst.
   Što se pak tiče tvog upita, oni proizvodi ili usluge koje se često negativno percipiraju u javnosti, možeš vrlo jednostavno predstaviti i na Instagramu. Naprimjer, u obliku zanimljivih infografika, opuštenom komunikacijom, zanimljivim sadržajem ili određenim savjetima kako baš taj proizvod ili usluga mogu pomoći tvojoj ciljanoj skupini.

   Također, kreiranjem objava “iz prve ruke”, odnosno objavljivanjem iskustava korisnika koji koriste te proizvode, pridonose izgradnji svijesti o tvom postojanju na ovoj društvenoj platformi, a time i izgradnji imidža.

   Bitno je istaknuti zašto je baš tvoj proizvod ili usluga važna u životu pojedinca, a da toga korisnici možda nisu niti svjesni niti o tome razmišljaju. Impresivne fotografije pričaju više od riječi. :)

   Nadamo se da smo ti pomogli. :)

 2. […] hashtagovima smo već pisali, ali ponavljanje je majka znanja pa se podsjetimo. Zašto su hashtagovi toliko bitni? Bitni su jer […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)