Zašto baš ti nećeš osvojiti novi iPad?

Naslovnica / Zašto baš ti nećeš osvojiti novi iPad?

 1. Robi napisao:

  Ima i dosta legitimnih stranica koje protivno pravilima facebooka organiziraju nagradne igre na principu podjele (share) slike. Te nagradne igre nisu prevara, ali se kose s pravilima fb. Npr zagrebancija, svijet medija i dr.

 2. Ivana Šaškor napisao:

  Naravno da je bidna edukacija, ali zaboravljamo i na financije i mogućnosti. Treba imati ili znanja za napraviti posebnu aplikaciju za nagradne igre, ili novaca da se naruči izrada/prilagodba neke aplikacije.

  S druge strane, svaka teta za kompom u firmi zna napisati “Poklonit ćemo vam XY ako napravite WZ”. I to ne košta ništa.

  Linija manjeg otpora ;)

 3. Marko napisao:

  Moram li bas u komentar poslati link na ovaj clanak, ili je dovoljno da upozorim na prijevaru?

 4. Robi napisao:

  Trebalo bi napraviti listu prevaranata i listu onih koji to nisu, ali krše facebook pravila. :-)

  • ilijabrajkovic napisao:

   A kome će to pomoći? :-)

   • Vedran napisao:

    Prvo inzistirate da se linka na članak jer samo upozorenje neće biti dosta, po čemu niste ništa bolji od Facebook grupa koje skupljaju “lajkove” i shareove, a sad i ovaj high and mighty komentar na sasvim logičan prijedlog.

 5. ilijabrajkovic napisao:

  Vedrane, Marko je pitao treba li staviti članak ili ne treba. On ne treba ništa staviti ako neće, mi ni na čemu ne inzistiramo.

 6. Miso napisao:

  Dobar članak. Ali slažem se u potpunosti s Vedranovim komentarom. Ilija, iskreno, ne bih ti povjerio community management za svoju firmu ako komunikaciju s posjetiteljima vodiš na ovaj način

  • ilijabrajkovic napisao:

   Pa ne vodim, mi jednostavno nismo ništa zahtjevali. Mi se trudimo educirati sve, i nismo niti jednom u članku tražili da se sharea. Marko je pitao treba li shareati, ja sam napisao da može, ali ako netko želi pisati u komentarima cijeli ovaj tekst onda OK :-).

 7. Miso napisao:

  Ma to sa sharanjem je u redu. Više je sporan reply “s visoka” na Robijev dobar i logičan prijedlog. Postojanje jedne takve “crne liste” sa svima koji krše pravila bi mogao biti upravo onaj prvi pravi konkretniji korak u borbi protiv prekršitelja. I vama bi sigurno bila dobra promocija ako bi to inicirali. Takva lista bi sigurno dobila zasluženu pažnju po forumima

  • ilijabrajkovic napisao:

   Ma Robi i ja se virtualno znamo već dosta dugo i stalno smo u komunikaciji, pa si mogu dopustiti opušteniji ton sa njim, jer smo već raspravljali o ovome :-).

   Što se tiče crne liste, opet se postavlja pitanje što možemo učiniti s tom listom. Nažalost, ne možemo doći Facebooku i reći: “Evo vam liste onih koji krše pravila, izbrišite ih”. Mi smo krenuli putem da educiramo obične korisnike o ovakvim nagradnim igrama, da ih sami prepoznaju i urade ono što treba: Report. Kod SvijetSmijeha je takvo što uspjelo. I to je mislimo najbolji način kako pristupiti ovom problemu.

   Mislimo da crna lista neće baš puno pomoći.

 8. X MAN napisao:

  A zašto ljudi jednostvano ne gledaju svaki svoj profil i page i kraj..
  Ukoliko radite sve kako treba na svom profilu ili page-u nema razloga za brigu čime se drugi bave..As simple as that

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *Akcija je postala Kontra!

Zašto smo se odlučili na promjenu imena pročitajte u našem blog postu.

Svi novi sadržaji i savjeti se nalaze na našem novom webu https://www.kontra.agency

Subscribe!

Prijavi se na naš newsletter

 

Upiši svoju email adresu.