[VIDEO] Snimka predavanja Miloja Sekulića

Naslovnica / [VIDEO] Snimka predavanja Miloja Sekulića

5 komentara na “[VIDEO] Snimka predavanja Miloja Sekulića”

 1. Miloš Leković napisao:

  Nisam gledao webinar jer sam imao sastanak. Ali svaka čast na kačenju snimka, moram što pre da pogledam.

 2. Dobra prezentacija!

  Bravo Miloje ;)

  Ja bi samo dodao:
  – ex-yu regija: mala bara puno krokodila

  povezivanje dolazi u obzir ako ćemo zajedno povećat baru, a to se postiže edukacijom potencijalnih klijenata i evangelizacijom pojedinih oblasti iz digitalnog marketinga.

  badava stručnjaci ako potencijalni klijenti nemaju dovoljnu potrebu za njima u onoj mjeri da se stručnjaci između sebe ne zavade ;)

  Još je važno kod ovakvog pristupa da se nađe model očuvanja informacija od klijenta, tj. ne smije doći do zloupotrebe radi mogućih nesporazuma između samih stručnjaka.

  U svakom slučaju predavanje Miloja je bilo veoma ugodno i motivaciono!

 3. […] U četvrtom predavanju u ciklusu besplatnih online predavanja koje organiziramo u suradnji sa tvrtkom Trenutak, ugostit ćemo Krešimira Macana, jednog od vodećih stručnjaka za odnose s javnošću. Nakon tehničkih problema koje smo imali kad je Krešimir prvi put trebao održati svoje predavanje, nadamo se da ovaj put neće biti problema sa tehnologijom i da će sve biti u redu kao i prošli put na predavanju Miloja Sekulića. […]

 4. […] Gavrilović: Google+ [VIDEO] Ilija Brajković: Kvalitetan nastup na društvenim mrežama [VIDEO] Miloje Sekulić: Poslovanje po “Puzzle” principu By ilijabrajkovic on 13/04/2012   /   edukacija   /   Leave a comment […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)