We create your story.

Naslovnica / Usluge

Development

Kontra je agencija koja se bavi izradom modernih web rješenja za svoje klijente. Bilo da je riječ o mobilnim i desktop aplikacijama, web shopovima ili web stranicama, svojim klijentima nudimo kvalitetna rješenja koja su im omogućila poboljšanje poslovanja.

U svom radu ne radimo razliku između marketinga, prodaje i web developmenta. Naša rješenja su bazirana na ideji da su rezultati jedino mjerilo kvalitete, a na taj način i pristupamo radu. Bilo da je riječ o webshopovima, web stranicama ili aplikacijama, uvijek smo usmjereni na rezultate koje će oni ostvarivati. Bez rezultata, web stranice su samo hrpa koda koji lijepo izgleda. Rezultati su ono po čemu nas se pamti.

Možete nam se javiti s gotovim idejama ili nas kontaktirati s upitom, a Kontra tim će vam ponuditi kvalitetno i cjenovno prihvatljivo rješenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Višegodišnje iskustvo u marketingu i komunikacijama, u kombinaciji s programerskom ekspertizom, omogućuju nam ne samo da kreiramo funkcionalna rješenja, već da sve projekte prilagodimo tako da oni ostvaruju dobit i zadržavaju korisnike. Iskusni tim dizajnera i programera pobrinut će se za to da je sve funkcionalno i napravljeno prema najnovijim standardima web dizajna. Kontaktirajte nas za dodatne informacije ili posjetite naš blog gdje redovno objavljujemo zanimljiv i informativan sadržaj.

Pogledajte naše radove

Tele2

Renault

Pepsi

Microsoft

Pogledajte naš Company Profile

 

Naš pristup:

  • Transparentnost u radu
  • Usmjerenost na tehnologije koje nam omogućavaju brz rad i niže troškove
  • Usmjerenost na rezultate – svojim klijentima nudimo rješenja koja daju rezultate
  • Agilnost – tehnologije koristimo tako da one omogućavaju stalni napredak i usavršavanje projekta
  • Otvorenost prema inovaciji i promjenama
  • Konstantna i transparentna komunikacija s klijentima kako bi konačni proizvod zadovoljio sve vaše potrebe