Kako se nositi s kritikama na internetu?

Naslovnica / Kako se nositi s kritikama na internetu?

6 komentara na “Kako se nositi s kritikama na internetu?”

 1. kkatusic napisao:

  Zanimljiv članak, radi ovoga doktora mi dođe da idem popravljati zube u Makarsku. Vidim da se niste dotkli toga šta ako je korisnik uporan u svome naumu da vas hate-a?

  • ilijabrajkovic napisao:

   Onda je najbolje dati svoje objašnjenje slučaja, ponuditi “pomirdbu”, ali ako je on uporan onda ga jednostavno ostaviti na miru. Umorit će se.

 2. […] Umjesto smirivanja velikog bijesa izazvanog promotivnom akcijom, osoba koja to radi samo još dodatno pogoršava stanje pišući odgovore koji se mogu prevesti kao: “Znam da ti to pišeš, ali ja radim u HGSPOT-u i boli me briga što ti misliš, ja dobivam plaću njanjanja.” To se tako ne radi, nisu fanovi uvijek u pravu, ali se mora puno ljepše to objasniti, ne pogoršavati situaciju. Evo kako se nositi s kritikama na internetu. […]

 3. Andrej napisao:

  Od stomatologa je potpuno neetično javno iznositi podatke o liječenju pacijenta, bez obzira na javno kritiziranje. Loš primjer.

  • ilijabrajkovic napisao:

   Mi ne radimo za Restoran Mu i to nije naš klijent. Javne stvari možemo javno kritizirati u svrhu edukacije ostatka zajednice, to nije neetično.

 4. […] Zbog čega se onda takvo što traži od digitalnih agencija? Naš posao je odraditi vrhunski digitalni marketing i učiniti sve da ciljana publika sazna za proizvod/uslugu koju promoviramo. Ali ne možemo biti odgovorni za ostatak poslovanja i eventualnu lošu uslugu (Kako se nositi s kritikama na internetu?). […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *