[INFOGRAFIKA] Timeline jednog CM-a

Naslovnica / [INFOGRAFIKA] Timeline jednog CM-a

7 komentara na “[INFOGRAFIKA] Timeline jednog CM-a”

 1. Ivica Kartelo napisao:

  Huuu… tesko je i za procitati, a kamo li raditi. Zato danas vise ne vrijedi – radi ono sto volis, nego – danas, jedini posao koji ce te trpjeti i kojeg ces ti trpjeti je onaj posao kojeg volis.
  Profesionalni nogometas igra tjedno jednom ili dva puta utakmicu, ostalo se vrijeme priprema. Ostali profesionalci danas igraju utakmicu svaki dan i to ne samo 90 minuta nego od 8 do 24 kako gore pise.
  Jedini izlaz je voljeti to sto radis jer onda nikad neces raditi, kaze moderna narodna poslovica.
  Raspravit cu o ovo na satu s maturantima. Koliko ih je spremno za ovaj posao?

 2. Vedran napisao:

  hahahaha odlicno ste to slozili :)

 3. Petra Leskovec napisao:

  Slažem se! Važno je voljeti ono što radiš, a ako ne postoji mogućnost biranja, onda je potrebno pronaći ono što te motivira i raditi na način koji te motivira :)

 4. […] community managera je zahtjevan posao koji se radi cijeli dan, ali zbog toga vas vaš copy- paste već unaprijed […]

 5. Nikolina napisao:

  Odlična infografika, ali da se striktno držim nje, ne bi stigla na fakultetske obveze koje trenutno imam. No svejedno, dobrim dijelom ispunjavam dan poslom CM-a iz vlastite sobe, učeći se sama i mogu priznati da mi dobro ide zadnje 2 godine. Veliki lajk za savjete!

  • Ilija Brajković napisao:

   Zato u nas u agenciji radi više community managera pa onda rade u smjenama jer nema šanse da jedna osoba može stalno biti online :-).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)