Facebook community management tips & tricks

Naslovnica / Facebook community management tips & tricks

16 komentara na “Facebook community management tips & tricks”

 1. Mario napisao:

  Poštovani, ukoliko ne želite odgovoriti na ovo pitanje razumijeti ću. Kako odrediti cijenu prema klijentu? Prema broju objava ili prema klikovima; što je uobičajeno? Imate li kakav konkretan primjer?
  Zanima me za jednu do dvije objave dnevno i klijent želi mjesečno cca 500 like-ova.
  Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

 2. Duje Vrandečić napisao:

  @mario Teško je, gotovo nemoguće u početku znati što se može i koliko postići sa klijentom za kojega radiš. A te definirane brojke su sulude jer nitko ne garantira i ne zna formulu za mjesečni ili tjedni broj novih lajkova i popularnosti te iste stranice.

 3. Mario napisao:

  Ilija, zahvaljujem na linku. Sigurno vi bolje znate da brojke prodaju i zbog toga mi se čini logično da se krene od nekog mjesečnog fi-a npr. 2.000,00 kn (za 2-3 objave dnevno) + 2,00 kn LIKE. I onda je klijentu računica jasna pogotovo onom klijentu koji želi brojke. Što mislite o tome?

 4. Mario napisao:

  To nisam znao. Hvala

 5. Predrag napisao:

  Pohvale za Ivanu, savrsen tekst, mozda se ne bi slozio sa tim da “Fanovi više vole objave srijedom i nedjeljom” ali mi je drago sto je to napisala, zato sto je to jos jedan bitan aspekat, istraziti kad vole objave.
  Tekst je inspirativan i za onoga ko se prvi put susrece sa materijom kao i za onoga ko je u poslu da mu posluzi kao potvrda da ide pravim putem i radi posao onako kako treba.
  Pozdrav

 6. Akaša napisao:

  Odlican post :)

  ‘ali generalno pravilo je u objavljivati izvan radnog vremena’?

  Nisam razabrala jel da ili ne? Slovo ‘u’ me buni

 7. avilic napisao:

  Poštovani,
  Ako možete dati savjet za fb aplikaciju kojom profil postaje vidljiv tek nakon clicka (navodno i time se može povećati broj fanova jer im je sadržaj dostupan tek po clicku na fan page odnosno likeu)
  Pogledala sam par ali ne rade , postoji li neki izvor za download koji je pouzdan?

  Unaprijed hvala na informaciji!

 8. petarbogdan napisao:

  Pozdrav Avilic,

  u Akciji smo razvili proizvod FenixApps (https://www.fenixapps.com). Sve naše aplikacije imaju fan gate (da korisnici moraju lajkati Facebook stranicu).

  Također, možemo i razviti posebno aplikaciju za vas. :) Možete me slobodno kontaktirati na petar@akcija.com.hr za više informacija.

  Petar

 9. […] dobar Community manager iziskuje određenu količinu vremena i truda. CM nije osoba koja samo piše statuse. Biti CM je […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.